Etter valget tanker

Valget i Fredrikstad ga AP 49% og Høyre 20%. Nå kan det sikkert sies mye om dette, men slik jeg ser det er det ikke noe i AP’s politikk eller kandidater som skulle tilsi et slikt resultat. Høyre har på ingen måte fått den fremgangen en kunne vente eller har sett andre steder. Her tror jeg årsaken ligger: Velgerne har ikke hatt noen gode alternativ til AP. Jeg tror det nå må mobiliseres på den borgelige side. Det er to år igjen til Stortingsvalget og personlig er jeg i sterk tvil om de som har latt AP ta makta er de rette til å fighte AP. Det som plager meg mest med valget er likevel at Høyre ikke har klart å mobilisere. Det har ikke manglet på dem som har sett dette komme. Jeg har selv klart og tydelig gitt uttrykk for at nåværende topp-/er i Høyre ikke er samlende og inkluderende nok. Når egen posisjon er mer viktig enn partiet, da må det gå som det går. Jeg mener at den lange valgkampen må starte allerede nå. To mål må settes: Flere Høyre på Stortinget om to år og redusere AP makt i Fredrikstad. De er ikke sundt at de har sittet med makten så lenge, med noen få avbrekk. Det blir for mye samrøre.

Om berntkb

Samfunnsinteressert og opptatt av lederskap og å øve grupper til å jobbe som team. Utdanning fra Hærens Krigsskole (1979) og Master of Management fra NTNU (2015). Spesialisering i innovasjon og endringsledelse. Ivrig golfer. Major (R).
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s