Flere tar ut tidligpensjon

Det ser ut som om myndighetene er overrasket over at såpass mange tar ut tidligpensjon i den nye pensjonsordningen. Det burde de ikke være. Frem til i år har det kun vært mulig å ta ut tidligpensjon for dem med AFP. Det er mange arbeidstakere som jobber i bedrifter uten AFP og de har frem til i år ikke kunne ta ut tidligpensjon. Det kan de nå. I tillegg er det slik at mange kan spe på pensjonen med å jobbe eller bruke noe av verdien som ligger i bolig. Eller annen formue. Etter min mening er det derfor naturlig at flere tar ut pensjon.

Om berntkb

Samfunnsinteressert og opptatt av lederskap og å øve grupper til å jobbe som team. Utdanning fra Hærens Krigsskole (1979) og Master of Management fra NTNU (2015). Spesialisering i innovasjon og endringsledelse. Ivrig golfer. Major (R).
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s